S-a enervat pe soțul ei și i-a înfipt cuțitul în piept, în gara din Reșița

0
712

Procurorii din cadrul Secției de urmărire penală a Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin au dispus în data de 20.09.2021, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă inculpata C.A., pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor asupra unui membru de familie.

În fapt, în seara zilei de 19.09.2021, în jurul orelor 2200, pe fondul consumului de alcool, între inculpata C.A. şi concubinul său M.A.C s-a iscat un conflict spontan în cursul căruia C.A. l-a înjunghiat pe acesta din urmă, cu un cuţit în zona pieptului, în timp ce se aflau în Gara Reşiţa Sud.

Având în vedere gravitatea faptei și a probelor administrate, procurorul de caz a dispus pe parcursul urmăririi penale reţinerea inculpatei C.A. şi a înaintat la Tribunalul Caraş-Severin, în data de 20.09.2021, referatul cu propunere de arestare preventivă a inculpatei C.A. pentru o perioadă de 30 de zile.

Prin încheierea nr. 35 din 20.09.2021, Tribunalul Caraş-Severin a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpatei C.A. pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor asupra unui membru de familie, prev. de art. 32, alin. 1 Cp, raportat la art. 188 alin. 1 Cp, cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cp.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.