S-a finalizat o nouă etapă a lucrărilor de modernizare de la Matern

0
444

În urma unui efort susținut al angajaților, în ajutorul cărora au sărit Asociația Aradensis a Cavalerilor Templieri, precum și Consiliul Județean Arad și o companie privată, Maternul din Arad reușește să inaugureze o nouă etapă a lucrărilor de modernizare. Valoarea investițiilor se ridică la 104 332 de lei, cu precizarea că Ordinul Templier a achizionat un echipament vital, și anume o lampă scialitică Pentaled, adăugând, astfel, acestei sume încă 30 225 de lei.

Inaugurarea noii etape a lucrărilor de modernizare va avea loc marți, 23 octombrie 2018, la ora 12, în incinta Clinicii de Obstetrică-Ginecologie „Dr. Salvator Vuia” a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad de pe Strada Episcopiei, la nr. 5.

Toți cei implicați sunt hotărâți să facă ceea ce le stă în putință pentru a aduce Maternul la standardele secolului XXI, însă nu întârzie să facă un apel către alți agenți economici și arădeni, în general. „Moștenitori legitimi ai vechilor cavaleri săraci ai lui Christos, templierii apără creștinismul și astăzi, la 900 de ani de la înființare, nu cu armele, ci prin faptele lor de caritate. Misiunea Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim (OSMTH) în acest caz ar fi îndeplinită complet dacă acest tip de inițiativă ar fi preluată de cât mai mulți membri ai societății civile, de agenți economici etc.”, precizează, într-un comunicat de presă remis ziarului nostru, reprezentanții Asociației Aradensis a Cavalerilor Templieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.