S-a încheiat la Arad a doua etapă a proiectului european Leaders

0
291

ogmha

A doua etapă a proiectului Leaders, finanțat prin programul Erasmus+ și gestionat de asociaţia Oghma s-a încheiat. După activitățile de cunoaștere și de consolidare a grupului, care s-au desfășurat în primele zile, au început activitățile de teatru – finalizate cu prezentarea pe data de 22 iulie a mai multor scenete la Teatrul Ioan Slavici și un spectacol final la Teatrul de Marionete.

În prima parte a stagiului s-au realizat o serie de activități ecologice în Parcul Natural Lunca Mureșului, iar spre final s-au făcut vizite educative la instituțiile de cultură și artă din Arad. Pe parcursul celor 12 zile de desfăşurare a proiectului s-au organizat o serie de jocuri specifice programului Erasmus+: energizer, catch it!, frisbee, abigaile, picnic pe pătură, terenul minat, debriefing Arad city game,  treasure hunt/ Arad city game etc.

În a doua etapă a stagiului a fost prezentat programul Erasmus +, însemnătatea acestuia pentru tineri  și importanța pe termen lung a certificatului Youthpass în Uniunea Europeană.

Voluntarii au organizat în perioada 19-21 iulie seara interculturală turcească, românească și slovacă, fiind prezentate culturile, obiceiurile culinare și modurile de preparare a unor specialități gastronomice specifice ţărilor din care au provenit participanţii la acţiunile evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.