suslakNu mai puțin de două luni și jumătate a ținut vacanța fotbalistică la Sebiș, perioadă în care conducerea Naționalului a renunțat la nu mai puțin de opt fotbaliști, dar s-a despărțit și de antrenorul Roland Nagy. Țîrlea, Berar, Capătă, Ember, Riviș, Necșulescu, Situwe și Cornea (plecat de câteva zile CSM Lugoj) nu vor mai face parte din lotul pentru retur, care va fi pregătit de Dan Găldeanu. La capitolul noutăți, consemnează doar numele atacantului Negru și mijlocașilor Florin Rusu și David Florea. Acesta din urmă este un tânăr talentat din Gurahonț, care s-a remarcat inclusiv la turneele de sale organziate de AJF și care, la 20 de ani, va face saltul spre Liga 3-a.
În schimb, Marian Găldeanu și Ovidiu Morariu nu vor mai sosi la Sebiș, ambii optând pentru divizionara secundă, Rapid CFR Suceava. Oricum, lotul va mai fi întărit cu încă cel puțin trei-patru fotbaliști. Încă de la reunirea programată astăzi, la ora 15, e așteptat fundașul craiovean, Florea, dar și utistul Suslak. Cel mai probabil, acesta va fi împrumutat până în vară pe malul Crișului Alb, acolo unde se întâlnește cu un alt fost coleg din Calea Aurel Vlaicu, Vlad Botiș. De asemenea, Budur va fi păstrat în cele din urmă, el fiind unul dintre fotbaliștii pe care noul antrenor îl cunoaște foarte bine.
La o zi după primul antrenament, Sebișul începe seria amicalelor în compania Unirii Sântana. Apoi, miercuri, Naționalul se deplasează la Chișineu Criș, pentru duelul cu noua echipă a lui Lucian Ciba. Cantonamentul se va face pe plan local, jucătorii urmând a fi cazați la hotelul clubului. „Atmosfera este una pozitivă. Din câte am înțeles, jucătorii de abia așteaptă să înceapă treaba. Eu zic că vom face un retur bun”, concluzionează Gheorghe Feieș, primarul orașului Sebiș.

Recomandările redacției