Ingeniozitatea românilor a ajuns în punctul în care ai impresia că totul e posibil. Chiar de aceea, arădenii sunt și ei oameni speciali care fac tot felul de lucruri cu care ne putem mândri… dar nu tot timpul. Mergând pe stradă, un cetățean arădean a avut parte de o imagine pe care nu mereu ai ocazia să o vezi.

Un bărbat, cam de vârstă mijlocie, trăgea o căruță chiar prin centrul Aradului. Desigur, locul în care făcea asemenea lucru este irelevant în comparație cu actul în sine. Se pare că acesta și-a luat căruță, dar probabil nu a mai avut resurse și pentru un cal. Astfel, având mare nevoie de aceasta, s-a „înhămat“ tocmai el la căruță și s-a pus pe treabă.

Nu știm exact de unde a plecat și până unde a ajuns, cert este însă că lucruri bizare se întâmplă la noi în oraș. Partea bună este că nu ai prea mult timp să te plictisești pentru că aproape mereu avem câte ceva interesant de privit.

De această dată bărbatul trăgea căruța pe centrul Aradului, altă dată cineva își alimenta autoturismul în timp ce aștepta la semafor, data viitoare probabil va apărea ceva și mai ieșit din comun.

Recomandările redacției