S-a lansat un imn dedicat Aradului: „Cântec pentru Arad”, muzică-voce Daniel Julean, versuri Petre Don

0
915

Marți, 8 septembrie a.c.., Grupul pentru Inițiative Culturale a organizat o dezbatere cu ocazia Zilei Alfabetizării, în parteneriat cu Lions Club Romania 124. Au fost  invitați să participe personalități culturale din Arad, personalități care au oferit câte o carte care le-a marcat viața. Printre personalitățile prezente amintim pe Pompilia Szellner, Lia Faur, Oltea Blaga, Nora Sas, amfitrioana manifestării, colegul nostru Petre Don și cantautorul, Daniel Julean.

Despre această manifestare, scriitoarea Lia Faur, președinta Grupului pentru Inițiative  Culturale a declarat:

„Am fost  invitată special să vorbesc despre experiența tunisiană de predare a limbii române (on-line și față către față) studenților străini. Întâlnirea a devenit interactivă și m-am bucurat să cunosc oameni pasionați de cultura tunisiană, care au pornit pe urmele lui Flaubert, prin Salammbô, și au ajuns să cunoască istoria acestei țări la fel de bine ca pe propria istorie.

Surpriza serii a fost Imnul Lions, interpretat de Daniel Julean (muzica, voce) pe versurile poetului Petre Don. Imnul se numește „Cântec pentru Arad”  în care sunt amintite câteva dintre reperele noastre dragi. “

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.