Probabil pentru că furtul clasic nu a mai funcționat, un tânăr arădean a încercat să fure într-un stil puțin mai frumos. Acesta s-a gândit că e mai ușor să prindă victima încredere în el în loc să tragă de ea.

Așa, un arădean în vârstă de 27 de ani a furat un portmoneu cu acte și bani după ce s-a oferit să ajute o femeie care părea că se chinuie cu plasa pe care trebuia să o care.

Incidentul a avut loc vineri, 30 august când tânărul a văzut-o pe femeie pe scările de acces de la intrarea într-un magazin din zona Boul Roșu. Acolo, acesta s-a oferit să o ajute și din actul de binefacere a rezultat furtul bunurilor de valoare pe care le avea femeia la ea.

Astfel, „polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un arădean de 27 de ani, care, în dimineața zilei de 30 august a.c., ar fi sustras un portmoneu cu acte și bani din plasa unei femei pe care s-ar fi oferit să o ajute să urce scările de acces ale unui magazin din zona Boul Roșu. Bărbatul este cercetat pentru furt, fiind continuată documentarea activității infracționale a celui în cauză“, spun reprezentanții IPJ Arad.

Recomandările redacției