După trei succese consecutive, Cermeiul a trebuit să se recunoască învinsă pentru a doua oară în această toamnă, la Craiova. De data aceasta, „alb-roșii” au cedat în fața celor de la ACSO Filiași, pe arena „Chimia”, dar rămân în zona liniștită a clasamentului.
După ce Dinu a semnat o ratare în contul gazdelor, Șulea și Diarra au replicat prin două șuturi, dar acestea au fost blocate. Tot Dinu
s-a revanșat pentru cei de la Filiași cu golul de 1-0. În minutul 32, atacantul lui Naicu a executat puternic o lovitură liberă de la 25 de metri, iar Bodea s-a lăsat surprins pe centrul porții: 1-0. Doljenii își puteau majora diferența, după o bâlbâială în careu a lui Bodea, care — însă –
s-a scos la execuția cu capul a lui Dinu.
În actul secund, nou intratul Bondor a tras puțin peste transversală, același lucru întâmplându-se și la execuția lui Șulea, de la marginea careului mare. Cermeiul a căutat golul remizei, însă, în afara „capului” lui Bubuș parat de portar, a pedalat în gol și a fost taxată pe un contraatac cu două minute înainte de final. La capătul unei contre rapide, Geaminu a găsit vinclul din interiorul careului.
S-a terminat 2-0, iar Filiașul bifează cel de-al patrulea succes consecutiv și atacă podiumul.
Formații:
Filiași: Nedeianu – Calu, Preda, Lupu, Borheci – Cruşoveanu – Tudor (91 A. Stancu), D. Stancu (77 Papa), Chivu, Geanimu (89 Moraru) – Dinu (80 Borhot).
Cermei: Bodea – Rogojan (46 Bondor), Cotoc, Al. Gligor, Nistor – Mager (41 Bubuș), N. Varga, Ianc, Suslak – Diarra (66 Brândușe) – Sulea.
Arbitri: Dragoș Piriu (Curtea de Argeș) – Lucian Țuțu (Tărlungeni), Viorel Pânzaru (Brașov)
Observatori FRF: Viorel Voicu (Slatina), Florin Oglindoiu (Mehe­dinți)

Recomandările redacției