S-a schimbat din nou liderul în Liga a IV-a Arad! Cermeiul la o nouă demonstrație de forță

0
200

Săptămâna Patimilor în primul eșalon județean a debutat marți după-amiază cu o partidă între două formații în alb și roșu. Mare favorită la promovare, Cermeiul nu a avut nicio problemă în a-și adjudeca punctele ce o propulsează în fruntea clasamentului cel puțin până sâmbătă, când Sântana joacă la Lipova.
Partida s-a desfășurat într-un singur sens, spre buturile lui Stănilă. Numeroasele ratări au făcut ca scorul pauzei să fie de doar 1-0, după reușita lui „Cursă” Popa, de la mijlocul reprizei. Diferența evidentă dintre combatante s-a văzut și pe tabelă în cele din urmă, Sălăjan, Purece (cu o execuție de autor, exterior la colțul scurt după o pătrundere solitară de pe stânga), Bulza și Nistor. Totodată, gazdele au ratat și un penalty, prin portarul Florin Rusu. „Meciul s-a jucat la o singură poartă, cu o posesie zdrobitoare din partea noastră, destule faze frumoase, dar și multe ratări. Putea fi un scor și mai mare, am marcat din nou cu jucători din toate compartimentele. Până la urmă, e important că am evoluat dezinvolt, că am arătat mult chef de fotbal și că suntem pe drumul bun. Avem continuitate în pres­tații și rezultate, băieții țin mult la îndeplinirea obiectivului, fără să ne intereseze prea mult ceea ce fac echipele din apropierea noastră”, a precizat Mircea Aslău, care nu a putut conta la partida de marți pe Adrian Rusu, aflat într-o scurtă vacanță împreună cu familia în Germania, oaspeți ai fostului coleg de la Pandurii, Alexandru Maxim.
Antrenorul Zăbraniului a recunoscut cu fair-play superioritatea adversarului. „Au fost mai buni, practic – în opinia mea – sunt cea mai puternică echipă din campionat. Noi am folosit din nou mai mulți juniori, în încercarea de a ne da seama care dintre ei fac față și în întrecerea seniorilor. Toți au primit șanse, de acum vom încerca să facem mereu cea mai bună echipă pentru a nu aluneca și mai mult în clasament. O să încercăm să mutăm și me­ciurile de la juniori de joi pe marți sau miercuri, în așa fel încât să fim mai proaspeți în weekend”, a precizat Leontin Pința.
Formații:
Cermei: Fl. Rusu – Popa, Gurban, Cotoc, Suslak – Purece (79 Berar), Nistor, N.Varga (79 M. Varga), Vereș (69 Ghergar) – Sălăjan (82 V. Brândușe), Bulza.
Zăbrani:Stănilă – Țop (62 Achim), Zopota, Botuși, Rancov – Matei (46 Burcă), Nibu (82 Viderok), Ianc, Crișan (80 Samoilă) – Hojda, Avram.
Arbitri: Radu Bîtea – Andreeas Junger, Paul Radu
Observatori AJF: Leontin Buda, Romulus Babău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.