S-a semnat contractul pentru prima tranşă de cofinanţare prin PNDL

0
392

contract

Municipiul Arad a încheiat, la sfârşitul acestei săptămâni, contractul pentru prima tranșă de cofinanțare pentru reabilitarea lotului de 27 de străzi cuprinse în Programul National de Dezvoltare Locală, cofinanțat de Ministerul Dezvoltării. Suma alocată Aradului de la minister este de doar 400.000 lei, în condițiile în care valoarea aprobată a proiectului a fost de 39 de milioane de lei.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a declarat „Așa cum era de așteptat, sunt doar banii alocaţi anul trecut, în rest promisiuni. Vom realiza investiţiile pentru modernizarea acestor străzi din fonduri locale, cu speranţa că se  vor ţine de cuvant și își vor onora obligaţiile de plată asumate în programul PNDL. Din punctul nostru de vedere Ministerul Dezvoltării a abandonat Aradul. Poate aud și aleșii PSD, domnii parlamentari Măduţa și Căprar sau domnul consilier municipal Lupaș, care ar trebui să muncească pentru Arad înainte să vorbească”.

Primăria a început lucrările în cadrul acestui proiect cu reabilitarea străzii 1 Decembrie. În prezent se lucrează la reabilitarea  străzii Pădurii, iar în câteva zile va intra în modernizare strada Hunedoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.