S-a supărat pe băncile din parc

1
529

Un arădean care a găsit de cuviință să își verse nervii distrugând mobilierul urban din Parcul Europa a fost amendat cu 2.000 de lei de către polițiștii locali cu atribuții de ordine publică. Ulterior, F.C., în vârstă de 28 de ani, a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Arad, în vederea întocmirii actelor premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii flagrante de distrugere.

Respectivul a fost interceptat de către polițiștii locali cu atribuții de ordine publică duminică seara, în jurul orei 20.30, în urma unei sesizări transmise prin intermediul numărului de telefon al Dispeceratului DGPL Arad. Bărbatul și-a recunoscut fapta și a invocat o criză de nervi determinată de o problemă în familie. Sancționat contravențional de polițiștii locali pentru nerespectarea prevederilor unei hotărâri de Consiliu Local și predat reprezentanților Poliției Municipiului Arad, F.C. va suporta, în continuare, rigorile legii în cazul în care municipalitatea va depune în acest sens o plângere privind infracțiunea de distrugere.

 

1 COMENTARIU

  1. Ar fi fost bine să i-se dea numele.Probabil că acest psihopat nenorocit a rupt mai multe bănci din acest frumos parc. Cred că se impunea o anchetă din partea autorităților,iar dacă omul era găsit vinovat să-i fie imputată paguba.Cred că se impun mai multe patrulări,mai ales noaptea prin parcuri și prinși cei ce vandalizează bunul public.Indivizi de această speță merită să fie blamați de către locuitorii acestui oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.