Pentru cine nu știe despre cine este vorba, începem cu începutul. Adrian Butunoi este consilier județean. Și nu orice fel de consilier județean, ci consilier județean din partea PSD. Adică a partidului care i-a dat țării pe Daddy Dragnea, Nicolicea, deputatul Mitralieră și alții ca ei. Un consilier județean cam certat cu limba română, dacă stăm să îi analizăm „prestația” de pe Facebook.

Recent, consilierul nostru, în care s-a trezit probabil politicianul care dormea latent, lansează un atac frontal la adresa conducerii liberale a Consiliului Județean, dar lovește cu manta și într-o firmă, care nu are altă vină decât că are un contract pe care trebuie să îl ducă la bun sfârșit în ciuda piedicilor care i se pun chiar de către… Consiliul Județean. „O nouă umilință a cetățenilor ,marca P.N.L.Bugetari de lux pe banii publici,D J.709.D.Desi a fost anunțat cod galben de ninsori în Arad,de 3 zile.Pe tronsonul Șeitin-Nădlac utilaje de dezapezire pauză totală,D-leCionca si D-le Bălcea Chiar nu vă pasă de cetățenii din zonă, !!! Firmele de casă a P.N.L.-ului încasează banii publici degeaba.Acelasi lucru si pe tronsonul D.J.709.D.Com Semlac -Șeitin”, scrie pe Facebook acest Butunoi. Citindu-i postarea pe care am redat-o întocmai, ne face să ne gândim dacă politicienii noștri, care aspiră la tot felul de funcții publice nu ar trebui să dea mai întâi un test simplu de limba română, să scrie câteva rânduri după dictare. Ceva de genul: „Ana are mere”…

Dar să revenim la fondul problemei. Consilierul Butunoi ar trebui să știe, sau dacă nu știe să se intereseze, că de aia a fost ales, să vorbească în cunoștință de cauză, că firma care se ocupă de deszăpezirea drumurilor județene a trebuit să acopere cu un singur utilaj, conform comenzii primite de la instituția pe care o reprezintă, următoarele trasee: Arad – limită jud. Timiș (DJ 682) – 40,1 km; Pecica – Sânpetru German – 9,1 km; Pecica – Nădlac – 32,5 km și Pecica – Dorobanți – 27,1 km. Adică, 108,8 km pe un sens de mers și 108,8 pe celălalt sens. Asta, în condițiile în care, în tot județul, firma de deszăpezire a putut folosi doar 16 utilaje din 30, câte avea la dispoziție, și asta, ca urmare a comenzii venite de la instituția pe care consilierul Butunoi o reprezintă. Atunci despre ce firme de casă este vorba?

Recomandările redacției