Un tânăr din Grăniceri s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști conducând sub influența drogurilor. Potrivit unor informații pe care le deținem, acesta ar fi consumat ecstasy înainte de a se urca la volan. Astfel, polițiștii Biroului Rutier cercetează un tânăr pentru conducere sub influența substanțelor interzise. Vineri, polițiștii au depistat un tânăr de 25 de ani, din Grăniceri, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ708B, în afara municipiului Arad, fiind sub influența substanțelor interzise. În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru substanțe interzise, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a valorilor. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor interzise.

Și polițiștii orașului Sebiș cercetează un bărbat pentru conducere sub influența alcoolului. În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii au depistat un arădean de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Sebiș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.          

Polițiștii Biroului Rutier au depistat, sâmbătă noaptea, un bărbat de 31 de ani, din Păuliș, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Recomandările redacției