S-ar putea ca Mutu să nu se mai întoarcă pe banca tehnică a Naționalei de Tineret

0
264

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a afirmat săptămâna trecută în cadrul unei ședințe că și-ar dori ca Adri Mutu să rămână pe banca tehnică a naționalei de tineret, însă Mutu simte nevoia de a antrena o echipă zi de zi, conform spuselor președintelui FRF. Mutu va da săptămâna viitoare un răspuns conducerii FRF dacă doreşte să continue la naţionala de tineret.

În ceea ce priveşte situaţia lui Adrian Mutu, contractul lui cu FRF a expirat imediat după terminarea Campionatului European. Noi ne dorim să continuăm cu Adrian Mutu, el îşi doreşte în acelaşi timp să continue, dar simte această nevoie de a antrena zi de zi la un club unde să poată face performanţă. Cred că în următoarele două săptămâni el va putea lua o decizie astfel încât să putem confirma dacă va fi alături de noi şi pentru următoarea campanie de calificare sau nu, a afirmat Burleanu.

Președintele a precizat că i-a oferit lui Mutu mai mult timp pentru a lua acestă decizie, deoarece cei din conducerea FRF își doresc un selecționer care să își ducă treaba până la sfârșit.

M-aş bucura ca Adrian Mutu să aibă oferte pentru că asta înseamnă că e un antrenor care a demonstrat. Pentru noi Adrian Mutu reprezintă opţiunea numărul 1. În acelaşi timp ne dorim un selecţioner care odată ce începe să şi termine această campanie. De aceea împreună cu Adi am ajuns la acest consens să aibă acest răgaz de timp pentru a lua cea mai bună decizie la final, a adăugat preşedintele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.