S-au cazat în Arad în scopul de a fura și au reușit să dea spargerea în șase apartamente

0
577

Veniți de departe, doi bărbați au fost prinși după ce au reușit să fure din mai multe locuințe ale unor arădeni. 

Polițiștii Secției 1 Vlaicu i-au identificat pe cei doi bărbați din județul Gorj, de 24 și 41 de ani, bănuiți de mai multe furturi din apartamente de pe raza municipiului. Cei doi au acționat între sărbătorile de iarnă și, chiar dacă probabil se așteptau să nu mai fie prinși, acum le-a venit rândul. 
În baza probatoriului administrat s-a stabilit că cei doi, în noaptea de 27/28 decembrie 2019, au reușit să intre în mai multe apartamente. Mai exact, prin forțarea ferestrelor a șase apartamente din zona C.A. Vlaicu, situate la parterul blocurilor, au intrat în acestea. În continuare, aceștia ar fi sustras bijuterii și electronice în valoare de aproximativ 20.000 de lei.

După toate acestea s-a aflat și faptul că cei doi s-au cazat Bărbații pe raza municipiului tocmai în acest scop. Totuși, chiar dacă o perioadă au stat liniștiți, cei doi bărbați sunt cercetați de polițiștii arădeni pentru furt calificat și tentativă de furt calificat, fiind continuată documentarea activității lor infracționale.

Aceștia se află în arest preventiv în Craiova, respectiv Târgu Jiu pentru săvârșirea altor infracțiuni de furt, pe raza județelor Timiș, Cluj, Bihor și Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.