Încă o ediție a Zilelor Aradului, încă o ședință festivă în care s-au acordat distincții unor arădeni. Tradiția a continuat ieri, când au fost acordate patru tipuri de distincții arădenilor ce au contribuit la dezvoltarea orașului Arad. Festivitatea a avut loc în recenta renovată clădire a Palatului Cultural, sala fiind plină de oameni ce au venit să le fie aproape arădenilor premiați.

Festivitatea a început cu un superb concert susținut de Filarmonica de Stat, care se pregătește de startul unei noi stagiuni în proaspăt renovată clădire. Au fost acordate patru titluri de „Cetățeni de Onoare” următoarelor persoane: prof. Maria Pașcalău, prof. Mircea Potocean, Andrei Kozma și Dimitrie Muscă.

Pentru meritele profesionale s-au acordat Titluri de Excelență Corneliei Kocsis Josan, lui Tisza Francisc, și Monicăi Fufezan. De asemenea, arădenii Viorel Dolha, Iudita Cuvineanu, Dumitru Neica, Eugen Ghiță și general-maior (r) Vasile Ionel Heredea au fost recompensați cu titlul „Pro Urbe”. Diplomă de Onoare au primit cetățenii Gheorghe Ivan, Emanoil Gherghel, Korosi Ladislau Ștefan și Alois Weil.

Recomandările redacției