S-au încheiat lucrările de modernizare în zona străzii Caransebeş din Aradul Nou

0
190

Primăria Municipiului Arad a finalizat lucrările de modernizare şi regenerare urbană între blocuri în zona străzii Caransebeş din Aradul Nou, unde au fost amenajate locuri de parcare, locuri de joacă şi platforme gospodăreşti.
Tot în zonă s-au modernizat aleile, accesele auto şi trotuarele, spaţiile verzi, reţelele de iluminat public şi s-au asigurat scurgerile apelor pluviale.
Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a vizitat miercuri zona modernizată unde
s-au amenajat 100 de locuri de parcare.
În aceeaşi zonă s-au amenajat aproximativ 100 de locuri de parcare în locul garajelor care au fost demolate. „Am trecut cu bine peste procedura de demolare a garajelor. Le mulţumesc cetăţenilor pentru în­- ţelegere şi le garantez că vor avea fiecare câte un loc de parcare. În această zonă va mai rămâne un singur lucru de făcut, şi anume reabilitarea termică a blo­curilor”, a precizat Gheorghe Falcă.
Programul de regenerare urbană a unor zone din oraş, derulat de municipalitatea ară- deană, vizează îmbunătăţirea cadrului de viaţă prin rede-finirea şi modernizarea lucră-rilor de urbanizare primară şi secundară, în special în cartierele de blocuri construite în perioada comunistă.
Asfalt nou pe strada Gutenbrunn
De asemenea, pe strada Gutenbrunn din Cartierul Aradul Nou se lucrează la asfaltare, urmând ca circulaţia autoturismelor să se desfăşoare pe două benzi.
„Pe această stradă se realizează frezarea integrală. În anumite zone vor fi montate borduri şi apoi se va turna asfalt. Comisia de sistematizare a circulaţiei analizează posibilitatea circulaţiei pe două sensuri de mers pe această stradă”, a precizat primarul.
Paula Bulzan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.