S-au încins spiritele la US Open. Zverev îl acuză pe Medvedev că ar fi luat contact cu jucătorul depistat pozitiv cu COVID-19

0
201

Ediția din 2020 de la US Open, desfășurată în condiții speciale din cauza pandemiei de coronavirus, a provocat discuții aprinse încă din prima zi.
Alexander Zverev și Daniil Medvedev, doi dintre jucătorii de top din ATP, sunt în centrul unei controverse importante.
Imediat după victoria reușită în primul tur cu Kevin Anderson (34 de ani, 117 ATP), neamțul Alexander Zverev (23 de ani, 7 ATP) a simțit nevoia să facă o remarcă directă la adresa unui alt jucător.
L-a acuzat pe rusul Daniil Medvedev (24 de ani, 4 ATP) că ar fi luat contact cu Benoit Paire (31 de ani, 23 ATP), primul jucător aflat la New York care a fost diagnosticat cu coronavirus.
Zverev a mai afirmat că Medvedev, finalistul de anul trecut de la US Open, s-ar afla deja în izolare.
Totul a pornit după ce francezul Benoit Paire a fost forțat să se retragă din turneu, acesta fiind obligat apoi să se izoleze.
Informația lansată de Zverev a produs discuții intense la New York. Conform presei de peste Ocean, Medvedev și Paire nu ar fi fost în contact apropiat în ultimele zile, în ciuda afirmațiilor lui Zverev.
Gilles Cervara, antrenorul lui Medvedev, a reacționat prompt după declarațiile germanului, declinând varianta conform căreia elevul său ar avea de suferit de pe urma unui posibil contact cu Paire.
Restricții pentru Kristina
Mladenovic
Unul dintre contacții direcți ai lui Benoit Paire a fost compatrioata Kristina Mladenovic (27 de ani, 44 WTA), cea care a debutat în turneu și a avansat deja în turul II. Franțuzoaica va continua pe tablou, însă va avea unele restricții în complexul de la Flushing Meadows: nu va mai putea utiliza centrul de recuperare și nu va mai avea dreptul să participe la alte acțiuni publice pe durata competiției.
„Kiki” Mladenovic și Paire s-au antrenat împreună la New York în aceste zile, ba chiar au luat parte la alte activități comune, informează Essentially Sports.
Conform: gsp.ro
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.