S-au ridicat la înălțimea unui El Classico, dar jocul bun nu ține loc de puncte

0
312

Deja devine enervant scenariul cu un joc bun din partea Univ Goldiş ICIM Arad în fața unui adversar mult mai bine cotat, dar un deznodământ nefericit. Arădencele îşi fac treaba până aproape de final, după care se îneacă la mal.
La Târgovişte, în El Classico anilor 2000, nu prea erau speranţe de vreo surpriză, ţinând cont că CSM-ul nu pierduse nici un meci, iar Aradul obţinuse primul succes stagional de abia etapa trecută. Dar, trupa lui Stacey Nolan şi-a vândut scump de tot pielea. Numai dacă ne pomenim de un singur punct avans pentru gazde după 30 de minute gazdele și ne dăm seama că Aradul le-a întins serios pe vedetele de pe Dâmbovița. Dacă nu era Coker cu cele 22 de puncte, 11 recuperări şi două pase decisive, plus Green, Târgoviştea era pierdută. Dar… aşa Aradul a trebuit să se mulțumească cu impresia bună lasătă, căci punctele au oco-lit-o din nou. Din trupa lui Stacey Nolan a strălucit Pasic, şi parţial Stroman, dar din care a lipsit creierul Hadzovic. Eşecul rămâne, iar timp de plâns nu prea e, pentru că luni vine CSM Satu Mare, cu Jose Araujo la timonă, echipă pe care Aradul a bătut-o de două ori în patru amicale în intersezon.
CSM Târgovişte – Univ Goldiş ICIM Arad 59-52 (14-18, 16-10, 12-13, 17-11)
Formații și marcatoare:
Târgovişte: Coker 22 (1×3), Green 15 (3×3), Toma 8, Cosby 6, Poole 4, Virijoghe 4. Au mai jucat: Dincă, Fodor. Arad: Pasic 22 (1×3), Stroman 12, Karakasevic 9, McGuire 5 (1×3), Mercea 2, Nagy 2. A mai jucat: Demeter

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.