Daniel Oprița anunța înaintea disputei de sâmbătă dimineața că dacă elevii săi vor putea înscrie de 40 de ori în poarta puștilor veniți de la Arad nu l-ar deranja acest lucru. Juventus a punctat cât de mult a putut, iar rezultatul s-a oprit la
18-0, chiar dacă tabela stadionului a cedat după golul cu numărul 9 marcat de ilfoveni.
Buhăescu a deschis balul în minutul șase, după ce a reluat cu capul în poartă o centrare venită de pe dreapta. Cinci minute mai târziu, Alin Ilin a punctat și el după un șut fără preluare. Minutul 17 a adus al doilea gol pentru Buhăescu, tot în urma unei reluări cu capul. După 60 de secunde portarul Pâncotei – Pașca – s-a văzut nevoit să scoată din nou balonul din poartă, în urma reușitei lui Mihăescu, care a trimis un trasor de la 25 de metri. A urmat recitalul lui Vasile Alexandru care în doar șase minute (minutul 23 și 29) a punctat de două ori. Până la pauză au mai punctat primii doi marcatori și anume fostul utist Alin Ilin (minutul 41) și Vasile Buhăescu (minutul 42), care au stabilit scorul pauzei 8 – 0 !
După cinci minute de la startul reprizei secunde, Vasile Alexandru a realizat și el hattrickul. După un minut Juventus București a primit o lovitură liberă de la 16 metri transformată magistral de Dragoș Florea. Valentin Dima (minutul 55), Tudor Sbârcea (minutul 58), Marian Stoenac (minutul 65, minutul 71, minutul 73, minutul 87), Vasile Alexandru (minutul 75) și Nica în ultimul minut de joc au stabilit scorul final de 18 – 0.
Două lucruri interesante s-au mai întâmplat în actul secund și anume singurul șut spre poarta Juventusului expediat de către pâncotani, prin Daniel Dan, dar care a trecut peste și penalty-ul apărat de Pașca în minutul 83 în fața lui Wallace.
Șoimii Pâncota a pierdut astfel fără drept de apel, înregistrând a treia înfrângere consecutivă și totodată stabilind recordul pentru scorul campionatului. Se pare, totuși, că de etapa viitoare clubul lui Piroș va afișa o cu totul altă formație pe teren, nu doar una formată din juniori.
Juventus Bucureşti – Şoimii Pâncota    18-0
Au marcat: Buhăescu ‘6, ‘17, ‘42, Ilin ‘11, ‘41, Mihăescu ‘18, Al. Vasile ‘23, ‘29, ‘49, ‘75, Dr. Florea ‘51, Val. Dima ‘55, Sbârcea ‘58, Stoenac ‘65, ‘71, ‘73, ‘87, E. Nica ‘90
Juventus București: R. Stoian – Val. Dima, Il. Morariu (min. 46 – Nica), Wallace, Carabela, Măd. Mihăescu, Sbârcea, Al. Vasile, Beţa, Ilin (cpt.) (min. 46 – Dragoș Florea), Buhăescu (min. 46 – Stoenac)
Șoimii Pâncota: A. Paşca – Ţu­gulescu, Farcaş, D. Dan (cpt.), Ştrengar, D. Lung, Dihel, Jurău, Morschl, D. Bogdan, C. Covaci
Arbitri: Ionuţ Valentin Iugu­lescu – Joszef Peter, Răzvan Mihai Dobre
Observatori: Valeriu Ioniță, Valeriu Ibris

Recomandările redacției