Polițiștii orașului Sântana au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, un arădean de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism în localitate, fiind sub influența alcoolului. Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât și recoltarea de probe biologice, pe numele său fiind întocmit un dosar penal în acest sens.

    A mai fost depistat pe D.J. 709, în localitatea Horia, un bărbat de 37 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un autoturism, având o îmbibație alcoolică de 0,92 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, un alt bărbat din Vladimirescu, de 30 de ani, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, în Mândruloc, având o alcoolemie de 0,83 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

    Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice

Recomandările redacției