Chiar dacă trupa lui Ciubăncan și Moisă au destule „piese” de calibru, până la urmă diferența de pregătire avea să cântărească mult în favoarea de pe Crișul Alb, care a trecut fluierând și de cel de-al patrulea hop al sezonului. La felul cum s-au desfășurat ostilitățile nu s-a pus niciun moment problema câștigătoarei. Oaspeții conduceau cu 2-0 după prima jumătate de oră, prin reușitele lui Modan și Ciornei, gazdele având o singură ocazie importantă de poartă până la pauză. La reluare, mai precis după o oră de joc, gazdele și-au terminat toată benzina, așa că „alb-albaștrii” au mulțumit și au mai punctat încă de trei ori, prin același Nicu Modan, Covaci și Lung, acesta din urmă după o fază fixă.
„Sincer, am rămas plăcut impresionat de ceea ce am găsit la Dorobanți. Un teren bunicel și o formație care a încercat mereu să pună mingea jos, să construiască din jumătatea proprie, mi-a plăcut atitudinea lor. Au destui fotbaliști buni, experimentați, dar și tineri, care încă nu sunt pregătiți de nivelul Ligii a IV-a, dar vor crește. Cea mai mare diferență s-a făcut la condiția fizică, unde am fost mult peste  ei. Mă bucură victoria, punctele, parcursul de până acum, dar mă îngrijorează alte lucruri. În primul rând, ar fi plecarea lui Rus în Germania, dar și cea a lui Iand la Pîncota. Sigur, vine Teședan, dar el va trebui pregătit înainte de a conta 100% pe el. Apoi, accidentarea lui Sălăgean ne-a încurcat și ea puțin, sperăm să revină rapid”, a menționat Mihai Roșca.
Antrenorul Crișului s-a reîntâlnit printre alții cu vechiul său elev de la Tricoul Roșu, Emil Szabo, portarul care a bătut orice record de longevitate, îmbrăcând tricoul unei divizonare a patra  la…57 de ani.
Formații:
Dorobanți: E. Szabo – R. Lăsculescu (74 Stancu), Ando, Pistrui, R. Szabo – Vaștag, Ciubăncan (57 Nadiu), Georgiu, D. Lăsculescu (45 Poșta) – Apostol, D. Don (67 Szoke).
Crișul: Mucha – Borșa, A. Pavel, Lung, Jude – Ciornei,  Turcuș (74 Covaci), L. Todea, Jichici (81 Deloreanu) – A. Mihai, Modan.
Arbitri: Alexandru Gornic – Alin Bolcaș, Silviu Mocanu. Observatori AJF: Traian Enoiu, Gheorghe Sfăt

Recomandările redacției