S.O.S. Cultura Aradului! Artiștii Filarmonicii le-au mulțumit miilor de susținători, prin cântec

0
2044

Intenția criminală a primarului Călin Bibarț de a distruge o parte esențială din sufletul cultural al acestui oraș, prin „trimiterea acasă a jumătate din cor și trecerea a ceea ce rămâne pe jumătate de normă“ a trezit întreaga lume culturală din România și din afara granițelor țării. Mii de mesaje de susținere au fost adresate artiștilor Filarmonicii Arad de la oameni de cultură, preoți, pastori, artiști, cântăreți de talie mondială, dirijori apreciați de întreaga lume muzicală din toată lumea, prezentatori TV, scriitori, oameni din presă, profesori, cadre medicale, judecători, avocați, pensionari, studenți, elevi, oameni simpli și, bineînțeles, melomani.

Pentru a le mulțumi tuturor pentru susținere, artiștii Filarmonicii au ieșit în această dimineață pe scările instituției și le-au cântat celor care îi susțin. „Nu, nu este un protest. Este felul nostru de a le mulțumi celor care ne susțin. Și facem asta prin ceea ce știm noi cel mai bine să facem: prin cântec“…

Va pensiero (Du-te, gând!) din opera Nabucco, de Giuseppe Verdi, s-a dus către toți cei care susțin menținerea în viață a culturii Aradului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.