A trecut Crăciunul și cu el a trecut și valul de bunătate al multor oameni. Cu toate acestea , sărăcia există și după această sărbătoare. Oamenii care nu au o bucată de pâine sau o haină călduroasă au rămas aceiași ca înainte de sărbători. Copii desculți și fără un zâmbet pe chip sunt cu sutele, doar că noi nu-i știm pe toți. O postare care m-a impresionat vine de la o tânără implicată în voluntariatul arădean. ,,Să facem un exercitiu de imaginație. Ești copil, e iarna, frig de îți îngheață si sufletul si ești nevoit sa mergi la scoala cu papuci rupți, teniși de pânză sau prin care intră apa . Știți câți copii sunt în situația asta? Sute de mii! Încercați și voi sa umblați așa și veți înțelege suferința lor.

Noi nu putem sta deoparte văzând realitatea de pe teren și ne-am propus sa încălțăm câteva mii de copii cu ghete impermeabile, călduroase.

Începând de acum ne mobilizăm! Știți cât costă o pereche de cizmulițe, ghete? Aproximativ 50 de lei. Crezi ca poți renunța la ceva și să faci acest efort știind ca un suflețel nu o să mai fie chinuit?

Înțelegi importanța gestului tău? Cum ai putea încheia anul mai frumos de atât?

Cum putem cere de la viața totul, dacă noi nu oferim nimic celor în nevoie? Acelor suflete ce nu au cerut să se nască în asemenea medii, neglijați, înfometați și infrigurați?

Facem o minune la sfârșit de an? Ni te alături ?”, scrie Alexandra. Pentru mulți dintre noi 50 de lei nu reprezintă mai nimic, pentru cei care trăiesc în sărăcie lucie înseamnă foarte mult. Așa că tânăra voluntară îndeamnă pe toți arădenii care vor să fie buni și în afara sărbătorilor să o facă, deoarece e multă nevoie de gesturi de bunătate pe tot parcursul anului.

Beneficiar: Asociația Îngeri pentru suflete

🔸 cont lei: RO74BTRLRONCRT0521432301

🔹 cont euro:RO24BTRLEURCRT0521432301

Paypal: alexandra20m@yahoo.com

Revolut: 0744 683 191

Recomandările redacției