Să ne pregătim pentru „Asfalt tango”: nimeni din Primărie nu se pricepe la drumuri, asfaltări și remedieri

0
494

S-au definitivat bugetele. Oare s-au prevăzut bani, printre altele și pentru ca Planul de Mobilitate Durabilă să prindă viață?  Atunci ar fi minunat, mai ales dacă strada Abrud s-ar afla printre primele străzi pe lista urgențelor. Pe plan județean, pro­- blema de reabilitare a drumurilor are prioritate, cu intenția onorabilă de a nu rata nicio finanțare anul acesta.
Starea drumurilor la Arad nu se prezintă strălucit, problemele apărând încă din faza de proiectare. Se vede și se demonstrează mereu că în materie de drumuri, asfaltări și remedieri, în Primărie, nu se pricepe nimeni. Mai grav este și faptul că aleșii noștri, consilierii din CLM , nu sesizează defecțiunile din partea carosabilă, nici când circulă cu mașinile personale, probabil preferă să-și repare direcțiile ori jantele, în loc să se implice în remedierea defectelor, care din păcate le găsim de la kilometrul zero până pe strada Abrud. În oraș cine semnează recepțiile lucrărilor executate? Cine le admite?  În continuare vă prezint câteva situații  bizare, incredibile, pentru care încercați, ca plătitori de impozite, să le catalogați.
Este un fel de „Asfalt tango” toată problema proiectării, executării și a  remedierilor la partea carosabilă a drumurilor  din Arad. „Doi la dreapta și unul la stânga”.
Până la anul viitor, an special, an centenar al  Unirii,  măcar în centrul orașului să facem ordine.
Cu speranțe mereu reînnoite, hai să ne pregătim de oaspeți în 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.