Să ne scrii din Cer, Răzvane! Fostul nostru coleg, ziaristul Răzvan Crețu a încetat din viață

0
1780

Am fi vrut ca această știre să nu apară niciodată. Fostul nostru coleg și prieten, Răzvan Crețu nu mai este printre noi. Răzvan a plecat fulgerător, mult prea repede dintre noi, încetând din viață astăzi.

Vestea este cu atât mai dureroasă cu cât Răzvan ar mai fi avut atâtea de spus și de scris. Era domeniul care îl fascina, care îi plăcea, pentru care s-a pregătit și a pus enorm de multă pasiune. Și era unul dintre cei mai buni. Trăia prin scris și era viața lui. Din păcate, Răzvan s-a stins. A lăsat în urma sa nu doar mii de articole, ci și colegi, prieteni, și ce e mai important pe Claudia și pe minunatul lor fiu, Alex.

Alex, îți vorbim ție, din postura de foști colegi ai tatălui tău, care a lucrat ani buni la Glasul Aradului: acum ești prea mic ca să înțelegi drama pierderii tatălui tău, iar odată cu trecerea timpului își vei aminti de el mai mult din fotografii, din articolele pe care le-a scris, din povestirile mamei tale și din ceea ce îți vor povesti cei care l-au cunoscut. Noi îți spunem de pe acum: ai toate motivele din lumea asta să fii mândru de tatăl tău și să fii onorat că îi vei duce numele mai departe. Te-a iubit enorm, așa cum a iubit-o pe mama ta, fosta noastră colegă Claudia (în redacția noastră s-au cunoscut, s-au îndrăgostit, s-au căsătorit și te-au făcut pe tine, Alex – cel mai de preț cadou al lor). Și-ar fi dat viața pentru tine și ai fost lumina ochilor lui. Să-i porți cu mândrie numele și să nu uiți niciodată cât de mult te-a iubit.

Răzvane, noi nu te vom uita niciodată, iar amintirea ta va rămâne veșnică în inimile noastre.

Dumnezeu să îl odihnească!

Redacția Glasul Aradului

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.