Să nu credeți că s-a terminat balamucul din PNL și guvern

0
784

Odată cu încheierea congresului PNL, prilej care ar fi trebuit în mod normal să pună capăt disensiunilor și „treaba să meargă mai departe în liniște și deplină armonie“ – după cum spun cei din „echipa câștigătoare“, cuțitele încep să fie puse pe masă. Până acum s-au înțepat, dar pe sub masă, mai cu voal. De acum vor scoate cuțitele la suprafață, mizeria va ieși și ea și se vor împroșca cu noroi și mai mult. Toate astea, în condițiile în care poporul o duce tot mai greu, în special cei bătrâni care au pensiile de mizerie. Ce se va alege cu cei care locuiesc la orașe, unde facturile la curent sunt scumpite enorm, gazele de asemenea, numai bunul Dumnezeu știe. Pe cine credeți că interesează de soarta poporului și de nevoile și problemele oamenilor de rând? Ei au alte probleme și nici nu știu că există bătrâni care sunt pe punctul de a-și pune capăt zilelor înainte de Covid 19.

Toți am văzut ce se petrece în interiorul PNL de o vreme încoace. Numai să nu piardă scaunul de dictator de la partid oamenii sunt în stare de orice joc murdar. E urâtă și implicarea șefului Statului în alegerile interne ale unui partid. Ba să mai ieși să spui nu știu ce și nu știu câte a câștigat acest Cîțu, care nu va face nimic… Vedem în perioada următoare. Au împărțit PNL-ul în două. Mâine-poimâine va lua soarta PNȚCD-ului. Această soartă îl paște și pe PSD, care nu se poate abține de la suptul ciolanului cu absolut orice preț.

Pe de altă parte, USR-ul nu este nici el un partid serios. Când auzi ce le poate debita mintea și ce pot să scoată usr-iștii pe gaura gurii îți vine să o iei la goană. În ceea ce privește AUR-ul, acesta se va ridica fără Șușoacă, dar până atunci este imperios necesar un Guvern, iar noul lider al PNL este principalul responsabil cu acest lucru.

Să vedem acum ce guvern va face nenea acesta Cîțu. Oricum, ei ce fac, ce nu fac, leafa și afacerile le merg și nu au problema zilei de mâine. Nici a lor, nici a stră-strănepoților lor.

La televizor, când vezi la câte o emisiune că se apucă să socoată la tablă, făcând tot felul de calcule mincinoase, îți vine să nu îl mai deschizi deloc.

M-am gândit să nu mă mai duc la vot și am auzit chiar foarte mulți cetățeni că nu se mai duc să voteze. Dar nici ei nu s-au ținut de cuvânt. Au crezut că prin gestul lor de a absenta de la vot le-o mai veni apa la moară celor care ne conduc, dar nici vorbă.

Poporul este sărac, atât de sărac încât îi crede pe mincinoși. Vă cresc pensiile, se măresc salariile, va fi numai lapte și miere, dar să știți că toți sunt la fel. Unii mai spun și adevărul câteodată, dar pe urmă se îmbolnăvesc din cauză că au spus adevărul.

Mai vedem, ca orbu muntele Găina, în veac…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.