Șoimii Lipova va avea bucuria de a evolua într-un nou tur din Cupa României, cel de-al treilea al acestui sezon. Elevii lui Flavius Sabău s-au impus în prelungiri cu scorul de 3 – 2 în fața celor de la Millenium Giarmata, golul decisiv fiind reușit de Florin Gâlcă.
„Vreau să felicit echipa gazdă pentru victorie și le doresc un parcurs cât mai lung în această competiție. A fost o luptă sportivă destul de bună, îmi felicit tinerii jucători pentru evoluția avută în cele 120 de minute. Țin să remarc prestația foarte bună a lui Bujor, care a fost un adevărat înger păzitor, a ținut Lipova în priză cu unele intervenții în special din prima repriză. Din păcate noi am plătit tribut tinereții jucătorilor mei, tinerețe care i-a făcut să urce mult în atac și au uitat să mai coboare în defensivă“, ne-a declarat antrenorul-jucător al celor de la Giarmata, Răzvan Leucă.
De cealaltă parte, Flavius Sabău a reușit să își remonteze băieții la pauză, care erau conduși cu 2 – 1, după ce au primit cele două goluri pe final de repriză. „A fost un meci destul de greu, cu o echipă din-tr-o ligă superioară, pregătită, organizată. În prima parte a disputei am jucat împotriva vântului, nu am putut să pasăm pe spații deschise și astfel adversarii au venit peste noi, ne-au dominat și au intrat la cabine în avantaj. Dar în actul secund s-au schimbat lucrurile, noi am fost la controlul partidei și puteam chiar să câștigăm în timpul regulamentar, dar am ratat prin Gâlcă, Sergiu Popa sau Vasinc. În prelungiri cred că diferența s-a făcut la nivel fizic, acolo am fost peste ei, am marcat golul victoriei dar am mai avut ocazii. Am câștigat pe merit, sunt mulțumit de joc, dar nu și de rezultat, pentru că vreau mai mult de la jucătorii mei. Nu mă îngrijorez de faptul că am evoluat 120 de minute, deoarece avem jucători care acum sunt odihniți și îi aștept să facă față în campionat și să țină steagul sus“, ne-a declarat tânărul antrenor al celor de la Lipova.

Recomandările redacției