A sosit și ziua primei înfrângeri în deplasare pentru Șoimii Lipova. Vorbim, bineînțeles, despre partidele returului, iar eșecul era – oarecum – anunțat atâta timp cât el s-a consumat pe terenul liderului ACS Șirineasa.
Poate proporțiile scorului (5-0) să fie puțin exagerate, iar Flavius Sabău încearcă să ofere și explicații. „Din păcate, am mers pe terenul liderului seriei după o săptămână marcată de Sărbătorile Pascale, practic nu am fost pregătiți să facem față unui asemenea adversar. Am început bine, primul sfert de oră am stat bine în teren, dar am luat un gol pe o minge lungă. Apoi, am avut noi o ratare mare, pentru ca după golul doi să cedăm fizic și tactic și ne-au dat cu terenul în cap. Șirineasa chiar este cea mai puternică echipă din serie, nu văd cine o poate opri”, consideră „principalul” Lipovei.
Tânărul tehnician al „alb-albaștrilor” și-a asumat și utilizarea unui fundaș central pe postul de mijlocaș central cu sarcini preponderent defensive. „Nu am putut conta pe Dobrean și probabil nu va juca până la finalul campionatului, căci are hernie. Am jucat cu Dulap la «închidere» și nu mi-a reușit improvizația. Sperăm să pre­gătim mai bine meciul de săptămâna viitoare, avem ne­- voie de o victorie împotriva Giarmatei pentru a o ține sub noi în clasament”, a adăugat Sabău.

Recomandările redacției