În deschiderea primei etape a campionatului Ligii a patra, la Zăbrani s-au întâlnit Șoimii Lipova și CS Glogovăț 2013. Partida a fost dominată clar de gazde care s-au impus cu 4-0 prin golurile marcate de Cornea în min. 33 auto­gol, Vasinc în min. 42 și 53, Pașcu pe final, în min. 84.
Șoimii Lipova – CS Glogovăț 2013, scor  4-0
Șoimii Lipova: Bujor – Kocsis, Bercu, Pașcu, Denuț, Gîlcă (Șulumberchean), Tomuț (Blănaru), Bier (Simion), Filimon, Văsînc, Gherghel (Albulescu). Antrenor: Flavius Sabău.
CS Glogovăț 2013: Bodea – Gherman (Junc), Cornea, Tănasă, Avram, Mărculescu (Ruja), Goldiș (Zsigmond), Ardelean, Gornic, Negrea (Magdi), Bubuș. Antrenor: Criatian Man.
Arbitri: Radu Bîtea cu Paul Ardelean și Lucian Berariu.
Observatori: Leontin Buda și Vasile Rad.
„Am făcut un joc bun, scorul reflectă realitatea din teren. Mă bucur că am rămas cu picioarele pe pământ după achi­zițiile făcute, ne pregătim și jucăm, dacă suntem profesio­niști asta trebuie să facem. Terenul de la Zăbrani este bun, de aceea l-am ales, ca să putem să ne desfășurăm bine la partidele de acasă, este un teren lat care ne place. Majoritatea noilor veniți joacă, au experien­ță și pot să joace. Obiectivul este clasarea pe podium, vrem să jucăm bine, să ne simțim bine și vedem unde ne duc rezultatele. Depindem de noi, vreau să ne pregătim bine, cu modestie și să jucăm fotbal. Avem un lot bun, nu mai am ne­voie de întăriri. De luni re­vine și Adi Piț la antrenamente și suntem în formulă completă”, ne-a declarat Flavius Sabău după partida de sâmbătă.
De cealaltă parte, Cristian Man recunoaște superioritatea gazdelor: „A fost greu, am întâlnit o echipă bună, care practică un fotbal în viteză, pe posesie, pe agresivitatea, pe verticalizare. Am încercat să contracarăm dar noi avem problemele noastre, în special lipsa de pregătire. Practic trei goluri au fost luate pe greșeli personale grave. Facem două antrenamente săp­tămânale, practic eu consider că primele patru etape vor fi de antrenamnet pentru noi pentru a ajunge la nivelul pe care îl dorim. Jucăm un nou sistem, e mai greu pînă ne acomodăm dar ne propunem să jucăm frumos și vrem să ducem lumea la stadion. Vladimirescu are o tra­diție fotbalistică, aceasta ne obligă și pe noi să încercăm să ne ridicăm la pretențiile iubitorilor fotbalului din localitatea noastră”.

Recomandările redacției