Şaisprezece sirieni se deplasau pe jos, spre Ungaria (VIDEO)

0
556

Nu mai puțin de șaisprezece tineri din Siria, au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, deplasându-se pe jos, prin câmp, pentru a ajunge în vestul Europei.

Vineri seară, în jurul orei 23.30, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu, în urma desfăşurării unei acţiuni comune cu autorităţile maghiare pe linia combaterii migraţiei ilegale, au depistat, la aproximativ 1.000 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, şaisprezece persoane care se îndreptau pe jos, spre teritoriul Ungariei.

Cei şaisprezece cetățeni străini au fost preluați și transportați la sediul Sectorului P.F. Turnu, pentru cercetări. În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că grupul este format din şaisprezece bărbaţi din Siria care au vârste cuprinse între 20 şi 44 de ani. Aceştia au declarat că doreau să ajungă vestul Europei, dar nu deţineau documente de călătorie.

În cauză, poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză şi efectuează cercetări urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.