Sală de fitness în aer liber în Parcul Europa

0
445

fitness

Arădenii, inclusiv cei care suferă de dizabilităţi, vor putea să facă fitness în natură, gratuit, în Parcul Europa situat pe Malul Mureşului, după ce Primăria municipiului Arad va cumpăra mai multe aparate pentru practicarea acestui sport.

Astfel, în Bugetul de venituri şi cheltuieli al municipiului Arad pe anul 2015, la capitolul “Cultură. Recreere şi Religie” a fost prevăzută suma de 26.800 lei pentru “Achiziţie şi montaj dotări pentru Parcul Europa.”

Suma a fost alocată în buget din excedentul bugetului local din anul 2014.

Printre dotările pe care Primăria vrea să le cumpere se numără aparat de fitness individual pentru întârirea picioarelor (3 bucăţi), aparat de fitness, bicicletă şi stepper (2 buc.), aparat de fitness destinat întăririi muşchilor braţelor, abdomenului şi spatelui (3 bucăţi).

De asemenea, pe lista dotărilor pentru sala de fitness în aer liber din Parcul Europa se mai află 3 aparate de fitness pentru întărirea musculaturii picioarelor şi taliei, 3 aparate de fitness-bicicletă, 3 aparate de fitness pentru întărirea musculaturii picioarelor şi 3 aparate de fitness pentru modelarea taliei.

În acelaşi parc vor exista dotări speciale pentru fitness pentru persoanele cu dizabilităţi printre care aparat de fitness tip “coş de baschet” (3 bucăţi), aparat de fitness cu haltere înclinate (3 bucăţi), aparat-bicicletă pentru mâini şi picioare (3 bucăţi) şi aparat staţie de tragere (3 bucăţi).

Pe lângă aparatele de fitness, în Parcul Europa vor mai fi amplasate pergole mari şi mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.