sala sportO sală de sport tip I, construită anul trecut în municipiul Arad, la Stadionul Gloria va fi dată în administrare Clubului Sportiv Municipal Arad.

Sala de sport este situată pe strada Dacilor, a fost construită pe un teren în suprafaţă de 2.388 mp şi are o valoare de inventar de 2.306.979 lei.

Consilierii locali au aprobat, miercuri, un proiect de hotărâre cu privire la darea în administrare către Clubul Sportiv Municipal a sălii de sport.

„În ultimii ani, municipalitatea a investit foarte mulţi bani în amenajarea bazelor sportive cu scopul de a dezvolta sportul de masă în oraş. Sala de sport de la Stadionul Gloria a fost proiectată pentru gimnastică şi gimnastică ritmică. Este dotată cu vestiare pentru sportivi, săli pentru arbitrii care vor participa la competiţiile de atletism care vor fi organizate pe stadionul Gloria, dar şi săli pentru organizatorii altor competiţii care vor fi organizate pe stadion”, a precizat Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

Acesta a mai adpăugat că, în curând va fi recepţionată sala de sport a Liceului Sportiv din cartierul Bujac.

Predarea – primirea imobilului se va face, cel mai probabil, săptămâna viitoare, pe baza unui contract de administrare încheiat între Municipiul Arad şi Clubul Sportiv Municipal Arad.

Recomandările redacției