Sală plină la Dynamite Fighting Show, arădenii îi văd la lucru pe Gafencu, Ciumac sau Munteanu

0
359

Arădenii Eduard Gafencu și Alexandru Ianțoc, dar și Marius Munteanu, sportiv care se antrenează la un club din oraș, se află pe fight cardul galei Dynamite Fighting Show, programată să aibă loc joi, 5 martie, de la ora 20, la Sala Polivalentă, în organizarea lui Cătălin Moroșanu.
Evenimentul, primul din 2020 de acest profil, va programa în main event un duel interesant între Tolea Ciumac și Florin „Rambo” Lambagiu. Cei doi s-au mai întâlnit o dată, la Iași, atunci când cel poreclit Rambo s-a impus la decizie. De data aceasta, regulile meciului vor fi de MMA, sportul preferat de Tolea, neînvins în România de 10 ani.
Arădeanul Eduard Gafencu va fi în co main event. Cu 14 victorii consecutive, sportivul pregătit de Ruben Stoia va avea un test important pentru cariera sa. Va avea un meci la categoria semigrea cu belgianul de origine congoleză Benjamin Masudi, campionul Beneluxului și care se antrenează la faimoasa sală Hemmers Gym.
Adoptat de Arad acum 4 ani, sătmăreanul Marius Munteanu, care se antrenează la NRG Fight Club, va avea la rândul său un
examen dificil. Marocanul Mohamed Seddik (116 kg, 195 cm). Seddik, stabilit în patria kickboxingului, Olanda, este poreclit The Bone Crusher, are 20 de victorii și doar 7 înfrângeri.
Primul meci din gală va include și un arădean. Fost luptător de MMA, Alexandru Ianțoc se va duela pe reguli de kickboxing împotriva bistrițeanului Andrei Șumfelean. Stabilit momentan în Germania, Ianțoc este antrenat de Ruben Stoia
Și alte nume importante în gală
Pe lângă main event și duelurile arădenilor, evenimentul mai programează alte șase meciuri interesante. Timișoreanul Daniel Corbeanu va lupta cu uzbekul Zahid Zairov, omul de la sala lui Badr Hari. Zairov îl va avea în colț pe însuși Mike Passenier, antrenorul legendar al lui Hari.
De asemenea, Ciobănașul Bogdan Năstase îl va confrunta pe campionul intercontinental ISKA, ungurul Gabor Meszlenyi. Noul campion al greilor în boxul olimpic românesc, Ștefan Lătescu, își va face debutul în Dynamite Fighting Show cu această ocazie, și va avea un meci împotriva experimentatului Eugen Mailat.
Alte meciuri programate sunt Lascăr Corneliu vs Lukas Maxa, Ionuț Iancu vs Florin Ivănoaie și Mihai Cîrstea vs Costin Mincu.
Sold out!
Organizatorii au anunțat că absolut toate biletele la Dynamite Fighting Show Arad au fost epuizate.
Accesul publicului se va face începând cu ora 18:30, iar gala va începe la ora 20:00 și va fi transmisă în direct pe PROX (TV), sportextra (online) și în reluare pe PRO TV.
Skizzo Skills vine să cânte
Una dintre surprizele pregătite de Dynamite Fighting Show pentru acest eveniment este prezența artistului Skizzo Skills. Autor al hit-ului Bini di tăt, Skizzo Skills va susține un recital în cadrul evenimentului din această seară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.