Sălăjan, omul decisiv la Bistrița: „Îmi doream mult să marchez, dar e bine și așa”

0
179

salaDeși toată echipa UTA-ei a jucat bine în succesul de la Bistrița, fotba­listul care și-a pus cel mai mult amprenta pe concluzia partidei a fost Alexandru Sălăjan. Intrat în luptă în minutul 48 în locul lui Stanley Ibe, tânărul atacant a obținut cele două penalty-uri care au produs surpriza pe arena „Jean Pădureanu”.
Utistul a acceptat să povestească cele două faze așa cum le-a perceput el. „Mai întâi, am fost atacat fără balon. A fost o acțiune a noastră pe partea dreaptă, am încercat să atac colțul scurt, Matei m-a prins de tricou, eu i-am dat peste mână și i-am spus ceva, după care el mi-a dat cu pumnul în stomac. Mi-a lăsat o urmă de toată frumusețea. Faza celui de-al doilea penalty a fost și mai simplă. L-am driblat scurt pe Fizeșan, iar acesta m-a agățat în careu. E bine că Laso și Popescu au marcat de la punctul cu var, deși îmi doream mult să marchez și eu. Dar, e bine și așa, deși bucuria victoriei a fost reținută după ce am aflat ce s-a întâmplat cu Zaluschi”, spune vârful de 23 de ani.
Pentru Sălăjan perioada fără gol marcat se va prelungi, fiindcă el este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene în disputa contra Minerului Motru. „N-am mai înscris de la meciul tur cu Bistrița, îmi lipsește foarte mult golul. Totuși, evoluția de sâmbătă o consider pozitivă, un pas în față după un început de an modest pentru mine. Sunt tot mai convins că ne vom îndeplini obiectivul, avem un atac mult mai bun decât în toamnă. Ibe și mai ales Laso sunt doi fotbaliști foarte buni ce ne vor ajuta”, consideră „textilistul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.