Salarizare incertă pentru medicii și asistentele medicale din școlile arădene

0
505

Lipsa banilor în sistemul educațional se face cunoscută încă de la începutul anului școlar. De data aceasta, profesorii pot sta liniștiți, lucru ce nu poate fi spus, însă, despre medicii și asistentele din școli. Primăria Municipiului Arad a anunțat un deficit de 1.7 milioane de lei, sumă ce este necesară pentru plata a 87 de salarii până la sfârșitul anului.

Situația nu este încă sigură, reprezentanții municipiului având timp până în 15 octombrie să vireze banii salariaților, lucru care însă nu este promițător pentru aleșii arădenilor. În urmă cu două luni, autoritățile locale au transmis Direcției de Sănătate Publică și Ministerului Sănătății faptul că la nivelul municipiului Arad nu mai există fond de salarii pentru personalul medical care activează în sistemul educațional arădean. Aceștia așteaptă bani de la Ministerul Educației pentru a putea face plata mai departe.

Rămâne de văzut dacă cei 87 de salariați își vor primi banii la timp sau cât timp vor fi amânați, ca să nu mai pomenim de concedieri, lucru ce ar putea stârni panică și agitație prin școli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.