Salbă de medalii naţionale, pe covorul ritmicii!

0
247

Sala Polivalentă din București a găzduit în weekend Cupa României, Campionatul Național de Ansambluri și Festivalul Național de Gimnastică Ritmică. Sportivele de la CSM Arad, pregătite de Daniela Chiriac și Tatiana Novikova, s-au numărat din nou printre protagoniste, reușind să se remarce și la aceste ultime întreceri importante ale anului, de pe plan intern.
La ansamblu junioare, CSM Arad a concurat cu două echipe, cucerind aur cu prima garnitură, formată din Maria Moț, Catrina Buniov, Dalia Marin, Andra Crainic și Carina Crainic, res­pectiv bronz, cu a doua formație, formată din Antonia Stănescu, Karina Kuncz, Alicha Tudor, Alice Trancău și Alexandra Nironca. La festivalul mica gimnastă ansamblu, CSM Arad, în componența Nadia Candea, Vanessa Ciochina, Anastasia Costea, Milena Malec și Anca Toma, a cucerit medalia de argint.
Sonia Ichim, argint la senioare, CSM Arad – aur şi bronz la ansamblu junioare!
La Cupa României, categoria senioare, Sonia Ichim a cucerit medalia de argint, iar la categoria junioare, Alenia Biringer s-a clasat pe locul 6. La categoria a III-a, 11 ani, Karina Kuncz s-a clasat pe primul loc, iar Carina Crainic pe 5, la categoria a IIII-a, 12 ani, Catrina Buniov a fost a doua, Maria Moț a patra și Dalia Marin a cincea, la categoria a IV-a, 9 ani, Teodora Brădean a ocupat locul 4. La categoria a IV-a, trio, CSM Arad 2 (Anastasia Calapis, Cătălina Ciuliac, Sorina Popescu) a încheiat pe locul 2, iar CSM Arad 1 (Anna Vanci, Ema Vanci și Nina Vanci) a terminat pe 4.
La mica gimnastă duo, CSM Arad (Vanessa Ciochina și Anca Toma) s-a clasat pe primul loc, iar la trio, CSM Arad (Milena Malec, Nadia Candea și Anastasia Costea) a ocupat locul 2. Pe podium a mai urcat Sara Lucaci, locul 3 la festival categoria a III-a, coardă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.