Guvernul a luat masuri abuzive privind inchiderea salilor de sport atunci când a impus restrictiile legate de pandemie. Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au dat o sentință în acest sens, acum definitiva, potrivit opiniatimisoarei.ro. Decizia se aplică și sălilor de sport din județul Arad, precum și a tuturor din țară, care au fost închise nelegal și pot cere, astfel, daune pentru pierderile cauzate de închiderea forțată.

Cei de la SmartFit Timisoara au cerut declararea ilegalitatii hotararii de guvern care inchidea salile de sport și au câștigat.

„În luna martie anul acesta, Guvernul a emis o hotarare prin care se suspenda activitatea salilor de sport si fitness din cauza pandemiei. Am atacat acea hotarare, iar Curtea de Apel Timisoara a dat sentinta favorabila, insa nu era definitiva. Ministerul de Interne a facut o interventie in sprijinul Guvernului, care s-a respins. Ieri Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a pronuntat. Mai exact, apelurile guvernului si MAI au fost respinse ca nefondate. Solutia este definitiva”, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro avocatul Paul Ciucur care a obtinut aceasta victorie in instanta.

 

  • Cetatean spune:

    In aceasta perioada, un om cu simt civic face sport in aer liber. Deci, posibilitati exista. Numai ca nu sunt multumiti cei care fac afaceri din sport, si cauta tertipuri de a face bani.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției