donatieSaloanele de adulţi şi copii ale Spitalului Judeţean au fost dotate cu paturi şi noptiere noi, primite prin donaţie. Valoarea donaţiei se ridică la 10.000 de euro.
Donaţia primită de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă a fost făcută prin intermediul Asociaţiei de Prestări Sociale şi Educaţionale de Utilitate Publică şi Privată. „Consiliul Judeţean Arad mulţumeşte Asociaţiei Înţe­lege Autismul, în special doamnei Laura Chilniceanu  – Internationales Bildungs und Sozialwerk e.V Germania. Este cea de-a cincea donaţie care a venit din partea acestei organizaţii şi nu putem decât să fim recunoscători pentru tot efortul şi sprijinul pe care reprezentanţii acesteia l-au manifestat”, a spus Nicolae Ioţcu, pre­şedintele Consiliului Judeţean Arad.
Noile paturi şi noptiere vor înlocui mobilierul vechi al spitalului. Internationales Bildungs und Sozialwerk e.V Germania a mai făcut în repetate rânduri donaţii spitalului, acestea ajungând până acum la un total 63.000 de euro
„Am primit o nouă donaţie, constând în mobilier de spital, de la o asociaţie care deja ne-a devenit prietenă. Am reuşit, cu ajutorul lor, să înlocuim o bună parte din mobilierul învechit din saloanele destinate îngrijirii adulţilor şi copiilor şi în special din saloanele pentru nou-născuţi”, a declarat Teodora Olaru, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Recomandările redacției