Mai mulți arădeni care s-au specializat în fotografie își vor expune imaginile, pentru publicul arădean. Asociația Foto Club Arad, în parteneriat cu Complexul Muzeal Arad anunță pentru miercuri, 26 februarie 2020, ora 18.00, deschiderea unui salon de fotografie.

La Sala Clio din Arad vor fi prezentate 53 de imagini realizate de către absolvenții cursului autorizat de specializare în fotografie organizat de asociația noastră.

Cei opt autori sunt: Carmen Cristina Băbuțău, Cristian Borod, Roxana Patricia Brescan, Alexandra Cosma, Denis Alin Dițoiu, Silviu Cristian Hăidăuțu, Eryka Tuska, Andrei Petru Vlad.

Temele și subiectele imortalizate în imagini de fiecare dintre absolvenți reflectă puțin și din personalitatea lor. Deși câțiva dintre ei abia s-au inițiat în fotografie dau dovadă că se vor dezvolta și perfecționa în anii ce vor veni.

Cu prilejul acestui eveniment vor fi oferite diplome celor mai noi absolvenți ai cursului amintit mai sus.

Asociația Foto Club Arad organizează în continuare cursuri autorizate de fotografie, dar și cursuri de inițiere adulți, editare imagine, precum și altele, gratuite, pentru copii. Încă se mai găsesc câteva locuri pentru cei care doresc să afle o parte din tainele fotografiei.

Recomandările redacției