Salonul Mama și Copilul, în premieră la Petreceri de Vis

0
248

În premieră la Expo Arad, între 2 și 4 februarie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad organizează, în cadrul târgului Petreceri de Vis, Salonul Mama și Copilul – eveniment dedicat mămicilor și copiilor deștepți.
Expozanții propun o varietate de produse, de la articole pentru viitoare mămici, trusouri botez, îmbrăcăminte, încăl­- țăminte, cărucioare, scaune auto, jucării, premergatoare, scaune de luat masa, pătuțuri, mese de înfășat, accesorii, produse de baie și igienă corporală pentru bebeluși și copii.
Și pentru ca evenimentele din viața copilului dumneavoastră să fie perfecte, specialiștii vă vor sfătui să alegeți cele mai potrivite invitații personalizate pentru botez, lumânări și decorațiuni florale, pachete foto-video. Specialiștii în orga­nizarea evenimentelor oferă consiliere și sugestii conform dorințelor dumneavoastră.
Partenerul CCIA este TIA carucioarbebe.ro, importator și distribuitor de articole pentru bebeluși.
Pentru informații suplimentare și înscrieri doritorii pot accesa site-ul CCIA,  www.ccia-arad.ro,  (Doina Vasilescu, responsabil eveniment).                         (G.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.