bujorÎn concordanță cu media de vârstă, una destul de scăzută, Ineul a jucat bine pe „bucăți” la Turceni. Prin urmare, se poate spune că rezultatul ultimului meci al sezonului a fost echitabil și asta chiar dacă ineuanii au avut ocaziile mai clare în special în partea secundă. La fel de adevărat este și că oltenii au ratat un penalty, sau mai bine spus Bujor a ghicit execuția lui Semena din cel de-al doilea minut de prelungire.
Startul de meci a fost rezervat șuturilor de la distanță. Gazdele au fost periculoase prin Slavu, care a lovit și transversala, în timp ce zărăndanii au replicat prin Stănaia și Kocsis. Prima parte se îndrepta spre un scor alb, însă golghtereul Fotescu nu a fost de acord. „Vârful” Turceniului a preluat o minge lungă dintre Tudoroiu și Hulbăr și a marcat la colțul lung chiar la ultima fază a mitanului.
Ineul a început foarte motivată repriza a doua și au restabilit rapid egalitatea. Georgiu l-a lansat pe Mașniță, iar atacantul nu a ratat din poziție de unu la unu cu Nicolae: 1-1 (min. 47). Vizitatorii au rămas la controlul partidei, au căutat cu insistență și golul doi, dar Hrezdac, Filimon și Șulumbechean s-au precipitat în fața porții adverse. Gazdele au apăsat din nou pe accelerație spre final și, după ratarea mare a lui Popescu, au obținut un penalty la duelul dintre Popovici și Fotescu. Cel care s-a prezentat la punctul cu var a fost Semenea, dar Bujor s-a întins și a parat șutul „decarului” Științei, salvând un punct pentru echipa sa.
Formații:
Turceni: Nicolae – Tudorache,  Văcaru, Bălașa, Mînerici – Bălan (39 Lungu),  Davițoiu,  Popescu, Slavu (77 Slavu) – Butoi (73 Simcea), Fotescu.
CS Ineu: Bujor – Popovici, Ciobanu (31 Wild, 56 Hrezdac), Tudoroiu, Hulbăr – Kocsis, Bilia, Georgiu (52 Șulumberchean), Stănaia – Filimon, Mașniță (73 Talpaș).
Arbitri: Claudiu Tomoioagă – Maria Sima (ambii din Râmnicu Vâlcea), Ionuț Zaharioiu (Băbeni).Observatori FRF: Constantin Făniță (Timișoara), Maria Moraru (Hunedoara)

Recomandările redacției