„Sămădăii” au răpus liderul Ligii a IV-a Oradea la revenirea de la Moneasa

0
300

Colege de stațiune timp de o săptămână, atât Cermeiul, cât și Pecica, și-au încheiat cantonamentele cu meciuri de verificare. Dacă Progresul a câștigat la Sântana, cu 2-1, „sămădăii” s-au impus cu același scor, chiar pe terenul de la Cermei, în fața celor de la CAO Oradea.
Campionii de toamnă în Liga a IV-a Bihor au luat destul de repede gol de la Burlă, de la aproape 40 de metri. Fostul fundaș al UTA-ei a avansat cu balonul în terenul advers și a trimis o torpilă de la mare distanță. bară-gol. Egalarea a venit cu 4 minute înainte de pauză, când Iuga a făcut o preluare neglijentă, iar bihorenii au dezvoltat un atac rapid ce s-a finalizat cu golul lui Hosu. Deși au mai fost destule ocazii, în special de partea cermeianilor, între care și un gol anulat la Djambou și o bară a lui Gruiescu, tabela nu s-a mai modificat decât odată, în minutul 78. Atunci, Udrea a trimis cu efect în fața porții și Stan a reluat în plasa lui Ghețe.
Așadar, Cermeiul bifează al treilea succes în amicalele iernii, după 4-0 cu Ineul și 3-0 cu Murani Carani. „Deși încărctura fizică și psihică a fost mare la finalul unui cantonament greu, am ținut un tempo bun în fața unei echipe incomode, care nu degeaba e prima în Liga a IV-a Bihor. Chiar a fost un test extrem de reușit pentru ambele echipe, mai ales că nu au fost jucători accidentați la final. Terenul a fost și el bun, a apucat să se dezghețe până am intrat pe el și ne-am făcut excelent treaba. Chiar dacă sunt mulțumit de băieți, de felul cum s-au implicat și au muncit la Mo­neasa, încă mai suntem în căutarea a doi jucători pentru a fi acoperiți până la finalul acestui campionat, fundaș și un mij­locaș pentru axul central”, a spus Favius Moisă, antrenorul principal al celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei, care nu l-a putut utiliza doar pe Todoran (dureri la nervul sciatic).
Formații:
Cermei (prima repriză): Dagău – Udrea, R. Iuga, Burlă, Sabău – Ianc, Ciubotariu – Gruiescu, D. Bulza, L. Bodri – Matiș.
Cermei (repriza a doua): Deak – Udrea, I. Pop, R. Iuga (67 Burlă), Sabău – D. Lazăr, Petcuț – Gruiescu, Cocină, L. Bodri – Djambou.
CAO Oradea: Ghețe – Cr. Copil, D. Stan, Tenche, Ioviță – Iacob, Letan, R. Ardelean, Sg. Ciocan – Blăgea, M. Hosu. Au mai jucat :Herman – Man, Panti, L. Popa, D. Jurcă, Balog, Haș, Cherman, D. Costea, Al. Lezeu, V. Dobrescu, B. Jeler.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.