„Sămădăii”, la primele puncte externe: Industria Galda – Lunca Teuz Cermei 1-2

0
354

Elevii lui Radu Anca s-au impus pentru prima oară pe teren străin la Galda și au revenit în prima jumătate a clasamentului.
Cermeiul a deschis scorul în minutul 13, când Deta a finalizat pe jos, pe lângă Iancău, din 8 metri, o pasă filtrantă printre primită de la Capătă.
Gazdele au egalat doisprezece minute mai târziu prin Cioară. Jucătorul Galdei a trimis un șut superb, de la 25 de metri, lateral, o lovitură liberă executată peste zid, în dreapta lui Gârlea. Tot dintr-o fază fixă a înscris și căpitanul Nistor golul care avea să aducă victoria. Vlad a șutat în mâna lui Lupșan, iar spre disperarea gazdelor, arbitrul a acordat penalty. Nistor a transformat cu un șut pe jos, pe centru și cermeianii au plecat cu trei puncte din județul Alba.
Peste o săptămână, elevii lui Anca înfruntă pe teren propriu pe Cetate Deva, vineri de la 15:00.
Formații:
Industria: Iancău – Schiau, Hai­duc, S. Fulea (78, Baghiu), Boancă – D. Lupșan – Cernea, Al. Cos­­tea, Adam, R. Moga (76, Frențiu) – Cioară
Gloria: Gârlea – Polgar (90+1, Gal), Dolga, Nistor, Al. Sabău – Ma­ger (81, Rogojan), I. Tănase, Vezan, Deta (85, Lupșe) – M. Vlad, Capătă (72, Matiș)
Arbitri: V. Inoan, R. Mereș, I. Nasc
Observatori: D. Ciocănea, M. Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.