Gloria Lunca Teuz Cermei a bifat cel de-al treilea succes la rând și bate din nou la ușa podiumului. Lipova e la două puncte în fața „sămădăilor”, care mai au de jucat la Alba Iulia și acasă, cu Metalurgistul Cugir.

Deși Giarmata și-a jucat ultima șansă sâmbăta trecută, cermeianii nu au făcut nicio concesie și au obținut o victorie concludentă. „Aceste puncte i le dedicăm căpitanului Alex Nistor, care-și botează azi băiețelul, pe Ayan. Atât el, cât și nașul Norbi Polgar, au lipsit azi de la meci, dar echipa a făcut un joc bun și fără ei. Le-am spus jucătorilor mei să nu îi lăsăm pe cei de la Giarmata să combine prea mult, am câștigat destul de repede mingea și ne-am creat multe ocazii de gol. Am marcat, poate, din poziții grele, dar situațiile clare le-am cam ratat. Scorul putea fi și mai mare, dar e bine și așa.  Ne pare rău că am condamnat Giarmata, dar s-a demonstrat că Cermeiul joacă doar pe teren. Am câștigat și la Hunedoara, încercăm să câștigăm și la Alba Iulia și, acasă, cu Cugirul și să atacăm din nou podiumul. Regretăm enorm în special înfrângerile cu Galda și Deva, dar acum nu mai avem ce face decât să încercăm să terminăm cât mai bine sezonul. Și acest loc 4 pe care îl ocupăm acum e o performanță pentru Cermei, dar am vrea și mai mult”, spune Radu Anca, antrenorul Cermeiului.

Vlad și Mager au reușit goluri de kinogramă, iar Prună l-a imitat pe Maradona cu o pătrundere solitară printre fundașii adverși și o execuție cu sânge rece din careu. „Mereu le spun jucătorilor mei să aibă curaj și tragă de la distanță, căci dacă lovesc bine mingea sunt șanse mari să înscrie. Mă bucur că m-au ascultat și azi într-adevăr am văzut două goluri frumoase. La fel pot spune și despre reușita lui Victor (n.a. Prună), care a jucat și el tot mai bine de la meci la meci, e un mijlocaș complet”, a adăugat Anca.

5-2 a arătat tabela arenei din Cermei în meciul dintre Lunca Teuz și Millenium Giarmata, în cadrul etapei cu numărul 28 a Ligii a 3-a.

Recomandările redacției