deseuri electricePrimăria Oraşului Lipova – în cola­borare cu firma SC ROREC SRL, organizează în ziua de sâmbătă, 9 martie a.c. cea de-a doua acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice. Acţiunea ce va începe în acestă sâmbătă, de la ora 09:00 are un număr de 5 puncte de colectare situate în următoarele zone:
1. Parcarea de lângă Stadionul de fotbal Şoimii Lipova;
2. Platou Piaţa Veche;
3. Zona de blocuri Intim;
4. Şoimoş – zonă Cetate;
5. Radna – lângă Şcoală.
Cetăţenii oraşului sunt aşteptaţi la punctele de colectare cu diverse aparate electrice şi electrocasnice pe care nu le mai folosesc sau care nu mai funcţionează şi nu le mai este de folos; toată aparatura colectată va fi reciclată.
Orice alte informaţii sau detalii referitoare la această acţiune se pot obţine de la Lucian Dubeştean, la telefon 0741-01 94 81.
Pe lângă acţiunea de colectare, toţi cei care vor preda articole electrocasnice defecte vor avea ocazia să parti­cipe şi la tombola pregătită de orga­ni- zatori, la care se vor putea câştiga, prin tragere la sorţi, diverse premii, care constă în aparatură eletrică şi elcetrocasnică: cuptoare cu microunde, cafe­tiere etc.

Recomandările redacției