Sâmbătă se va ține a opta ediție a sărbătorii „Ziua Satului Turnu“

0
429

Mâine, tornenii vor fi în mare sărbătore deoarece ziua satului lor își va desfășura cea de-a opta ediție.
„Ziua Satului Turnu“ este organizată de Primăria Oraşului Pecica şi Consiliul Local Pecica, și la sărbătoare sunt așteptați să fie prezenți pe lângă locuitorii din Turnu și pecicanii, dar şi cei din localităţile învecinate, după cum ne-a precizat Pavel Sinka, din cadrul Primăriei Pecica . Cea de a opta ediţie a celui mai mare eveniment din satul Turnu – sat  aparţinător de oraşul Pecica, ce va avea loc sâmbătă, 8 iulie va avea și un program special ce va debuta la cu o  Slujbă festivă ecumenică la Biserica Ortodoxă Sârbă la ora 17.
După Deschiderea oficială a evenimentului de la ora 18, programul artistic va cuprinde tot felul de evoluții și… artiști: de la cei mici-mici, la artiști consacrați. Spicuim din programul ce se va deschide cu evoluția micilor artiști de la Grădinița din Turnu. Vor urma pe rând: dans modern cu trupa Clubului Copiilor din Pecica, muzică folk cu Monica Cojocaru, Formația Búzavirág din Pecica.
La ora 19 va avea loc inaugurarea sălii de evenimente „Castel Turnu 1759” (la fostul castel Marczibányi) după care programul artistic va continua cu: muzică populară cu Adrian Petcu, Formația de dansuri populare bulgărești din Vinga, demonstrație Zumba.
În jurul orei 20:30 va evolua celebrul ansamblu „Păstrătorii Tradiției Pecica“ după care va urma muzică populară cu Dana Dance și un… bal stradal cu Sebastian Iuga și formația.
Miezul nopții va aduce un mult așteptat foc… de artificii, după care balul stradal continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.