Samuel Caba spune că s-a simţit puţin… trădat şi furat la voturi

0
261

„Mai întâi de toate vreau să mulțumesc tuturor arădenilor care m-au votat, dar şi întregii mele echipe. Am primit un semnal clar în primul rând din partea fraților mei din comunitatea neoprotestantă, care au ales să nu mă voteze ca şi primar. Acest mesaj pentru mine sună astfel: te vrem în Biserică şi nu la Primărie!  Regret că am avut o campanie destul de agresivă şi dură. Recunosc că această campanie nu mă definește întru-totul şi nu m-am simțit întotdeauna în largul meu făcând aceasta campanie.
E greşeala mea că m-am lăsat sfă- tuit să fac o astfel de campanie şi am demnitatea să recunosc când greșesc. În acelaşi timp, ştiu că am fost furat cu câteva sute de voturi şi trădat de mulţi care se pretindeau prin preajma mea ca şi susținători de ai mei, dar oricum asta nu schimbă soarta alegerilor. Pentru mine, viaţa merge înainte şi mă întorc la activitatea mea din Biserică, ONG-uri şi mediul privat, unde am reușit să fac multe lucruri pentru comunitatea în care trăiesc.
Cu această ocazie, vreau să cer scuze tuturor care s-au simțit «atacați sau jigniți»  de o astfel de campanie şi un lucru ştiu sigur: Nu voi mai accepta să încerc să fac ceva care nu mă definește întru-totul ca şi persoană. Partea pozitivă în această experiență este că am reușit să cunosc mii de oameni, să îmi analizez bine relațiile şi să fiu mai mult în mijlocul oamenilor. Felicit pe toți cei au câștigat la aceste alegeri şi mă rog ca Dumnezeu să binecuvinteze Aradul şi arădenii!“, transmite Samuel Caba, candidatul PMP prin intermediul unui comunicat de presă.  Caba mai aminteşte că rezultatele PMP sunt relativ mulţumitoare „prin faptul că am intrat în Consiliul Judeţean ca partid şi aproape şi în CLM (mai vedem în urma contestaților ce se va întâmpla) este un lucru extraordinar! Cu această ocazie felicit pe domnul președinte Remeţean şi pe toți colegii care au muncit în această campanie dificilă“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.