comertPoliţiştii arădeni au efectuat mai multe controale, pentru prevenirea contravenţiilor şi infracţiunilor. În urma unei acţiuni desfăşurate pe linia produselor accizabile, poliţiştii de la Poliţia oraşului Pâncota, au depistat un bărbat care a comercializat în mod illicit, ţigări de contrabandă şi cafea.
Ladislau K., în vârstă de 65 de ani, a fost depistat de poliţişti, în Piaţa Agroalimentară din Pâncota, în timp ce oferea spre vânzare mai multe pachete de ţigări netimbrate Jin Ling şi cafea diferite sortimente ( Bon Aroma, Tchibo, Amaroy şi Jacobs ), fără a deţine acte de provenienţă.
“Conform Legii nr. 12/1990, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 500 de lei, iar pachetele de cafea şi ţigările au fost ridicate în vederea confiscării”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
De asemenea, poliţiştii au mai reţinut un bărbat, după ce acesta a tăiat arbuşti în mod ilegal. Poliţiştii Postului de Poliţie Şicula l-au depistat pe Eugen B., în vârstă de 36 de ani, care a tăiat mai mulţi arbuşti.
Bărbatul a fost depistat, la ieşirea din Şicula spre Seleuş, pe partea dreaptă a DJ709, în timp ce a tăiat cu o drujbă, 11 arbuşti de diferite dimensiuni. Poliţiştii continuă cercetările.

Claudia Gavra

  • A.Pop spune:

    Macr unul si macar la Pancota. Ca in pietele din Arad nu mai ai loc de numarul mare de „ofertanti” de tigari de contrabanda. Se pare ca, ceea ce vede tot omul de rand, nu este vazut de asa-zisii „reprezentanti ai autoritatilor”. Sau, au „cota parte” suficienta ? Ca, altfel, nu se explica asa o indolenta.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției