teixeiraGruparea Petrolul Ploieşti a fost sancţionată de către Comisia de Discipliniă a FRF cu o penalitate sportivă de 20.000 lei şi interzicerea spectatorilor în trei sectoare la următoarele două partide de pe teren propriu în urma incidentelor de la meciul cu CFR Cluj, informează site-ul oficial al LPF.
Jucătorul Filipe Teixeira a fost suspendat de către comisie pentru următoarele trei partide, în urma eliminării din partida Petrolul – CFR Cluj, scor
1-2.
După ce a fost eliminat, în minutul 81, Filipe Teixeira, extrem de nervos, a încercat să sară la arbitru, fiind stăpânit cu greu de Geraldo şi Gerson. După ce a ieşit de pe teren, Teixeira
i-a dat tricoul arbitrului de rezervă.
În minutul 86, centralul Sebastian Colţescu s-a îndreptat către asistentul Mircea Orbuleţ, care i-a spus că din tribune s-au aruncat obiecte. După ce s-a asigurat că Orbuleţ este în regulă, Colţescu le-a cerut organizatorilor să facă un apel ca publicul să nu mai arunce cu obiecte.
În cadrul aceleiaşi şedinţe, Oţelul Galaţi a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei, pentru incidente la partida cu Rapid Bucureşti, iar CSU Craiova şi Ceahlăul Piatra Neamţ au fost sancţio­nate cu penalitate sportivă de 5000 de lei, pentru incidentele de la partida cu Astra Giurgiu, respectiv Concordia Chiajna.

Recomandările redacției